Отзывы на "A Work in Progress by Rene Redzepi"

A Work in Progress by Rene Redzepi
A Work in Progress by Rene Redzepi
  • Рейтинг:
A Work in Progress: A Journal is a highly personal document of the creative processes at noma and the challenges faced by its chefs over a twelve-month period in an unspecified year of the restaurant's history. After a month of vacation, Redzepi made a resolution to keep a journal and to dedicate a year to the creativity and well-being at noma. The result is an unusually candid, and often humorous, insight into the inner workings of one of the food world's most creative minds. Originally featured in the bestselling A Work in Progress, first published in 2013. Rene Redzepi is widely recognized as one of the world's most influential chefs. After closing his world-renowned Copenhagen restaurant Noma in 2017 - where he created his inventive take on Nordic cuisine with a distinctive emphasis on regional specialties - he recently opened Noma 2.0. Redzepi also established the not-for-profit MAD symposium in 2011 to galvanize the creative potential of the global cooking community
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.51
  • Рейтинг покупателей 3.11
  • Рейтинг экспертов 4.45
  • Качество материалов 4.10
  • Надежность 4.55
  • Простота в использовании 4.04
  • Ремонтопригодность 4.25
  • Эффективность выполнения своих функций 4.21
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.51
  • Безопасность для пользователя4.15
  • Внешний вид 4.54
  • Удобство в уходе и чистке 4.02
  • Экологическая безопасность 4.48
  • Гарантия на товар 4.00
  • Соответствие стандартам качества 4.54
  • Инновационные технологии 4.02
  • Хит продаж 4.51
  • Скорость морального устаревания 4.12
  • Энергоэффективность 4.24
  • Универсальность использования 4.12
  • Наличие дополнительных функций 4.08
  • Соотношение цена-качество 3.40
  • Практичность и удобство хранения 4.15
  • Стабильность работы в различных условиях 4.81
  • Возможность персонализации 4.02
  • Ликвидность 4.25
  • Индекс рекомендаций 3.00