Отзывы на "Bread on the Table"

Bread on the Table
Кулинарные книги на иностранных языках Язык Английский
Bread on the Table
  • Рейтинг:
The debut cookbook from cult favorite Austin bakery and beer garden Easy Tiger, featuring recipes from author David Norman's time spent exploring bread traditions throughout Europe and North America, plus menu ideas for incorporating homemade bread into everyday meals. NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW In this highly anticipated cookbook, culinary instructor and baker David Norman explores the European breadmaking traditions that inspire him most--from the rye breads of France to the saltless ciabattas of Italy to the traditional Christmas loaves of Scandinavia. Norman also offers recipes for traditional foods to accompany these regional specialties, so home bakers can showcase their freshly made breads alongside a traditional Swedish breakfast spread, oysters with mignonette, or country pa^teґ, to name a few examples. With rigorous, detailed instructions plus showstopping photography, this book will surprise and delight bakers of all stripes.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.55
  • Рейтинг покупателей 3.50
  • Рейтинг экспертов 4.95
  • Качество материалов 4.52
  • Надежность 4.55
  • Простота в использовании 4.29
  • Ремонтопригодность 4.61
  • Эффективность выполнения своих функций 4.65
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.55
  • Безопасность для пользователя4.05
  • Внешний вид 4.19
  • Удобство в уходе и чистке 4.26
  • Экологическая безопасность 4.92
  • Гарантия на товар 4.22
  • Соответствие стандартам качества 4.59
  • Инновационные технологии 4.20
  • Хит продаж 4.55
  • Скорость морального устаревания 4.56
  • Энергоэффективность 4.69
  • Универсальность использования 4.57
  • Наличие дополнительных функций 4.22
  • Соотношение цена-качество 3.92
  • Практичность и удобство хранения 4.55
  • Стабильность работы в различных условиях 4.20
  • Возможность персонализации 4.07
  • Ликвидность 4.65
  • Индекс рекомендаций 3.22