Отзывы на "Microcharacterization of Proteins"

Microcharacterization of Proteins
Microcharacterization of Proteins
  • Рейтинг:
Proteomics – the analysis of the whole set of proteins and their functions in a cell – is based on the revolutionary developments which have been achieved in protein analysis during the last years. The number of finished genome projects is growing and in parallel there is a dramatically increasing need to identify the products of revealed genes. Acting on a micro level modern protein chemistry increases our understanding of biological events by elucidating the relevant structure-function relationships. The second edition of the successful title Microcharacterization of Proteins presents a current overview of modern protein analysis: From sample preparation to sequence analysis, mass spectrometry and bioinformatics it informs about the tools needed in protein research. This makes the book indispensable for everyone involved in proteomics!
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.97
  • Рейтинг покупателей 4.71
  • Рейтинг экспертов 4.09
  • Качество материалов 4.76
  • Надежность 4.99
  • Простота в использовании 4.60
  • Ремонтопригодность 4.49
  • Эффективность выполнения своих функций 4.47
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.97
  • Безопасность для пользователя4.19
  • Внешний вид 4.90
  • Удобство в уходе и чистке 4.64
  • Экологическая безопасность 4.02
  • Гарантия на товар 4.66
  • Соответствие стандартам качества 4.90
  • Инновационные технологии 4.69
  • Хит продаж 4.97
  • Скорость морального устаревания 4.74
  • Энергоэффективность 4.40
  • Универсальность использования 4.70
  • Наличие дополнительных функций 4.62
  • Соотношение цена-качество 4.06
  • Практичность и удобство хранения 4.79
  • Стабильность работы в различных условиях 4.21
  • Возможность персонализации 4.00
  • Ликвидность 4.49
  • Индекс рекомендаций 4.66
3019 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Microcharacterization of Proteins».