Отзывы на "The Korean Cookbook"

The Korean Cookbook
Кулинарные книги на иностранных языках Язык Английский
Кулинарные книги на иностранных языках Автор Junghyun Park, Jungyoon Choi
The Korean Cookbook
  • Рейтинг:
350 authentic and delicious Korean recipes for the home cook, written by the perfect guides to this extraordinary cuisine – an acclaimed Korean chef and a Korean culinary expert The Korean Cookbook celebrates traditional regional dishes and everyday food found in home kitchens from Seoul to Jeju Island. This stunning collection features more than 350 recipes organized into traditional Korean meals, including pantry staples, fermented foods, rice, vegetable dishes, raw food, noodles, stir-fries, grilled meats, soups, stews, hotpots, noodles, dumplings, porridges, rice cakes, and desserts. Acclaimed Atomix chef JP Park and culinary researcher, chef, and writer Jungyoon Choi share their years of research and expertise, together with their knowledge of the ingredients, culture, and traditions of Korean food in this, the first comprehensive book on Korean home cooking, expansive in breadth and approach and filled with tasty and achievable authentic recipes for the home cook.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.55
  • Рейтинг покупателей 3.50
  • Рейтинг экспертов 4.45
  • Качество материалов 4.55
  • Надежность 4.55
  • Простота в использовании 4.54
  • Ремонтопригодность 4.95
  • Эффективность выполнения своих функций 4.95
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.55
  • Безопасность для пользователя4.05
  • Внешний вид 4.54
  • Удобство в уходе и чистке 4.59
  • Экологическая безопасность 4.42
  • Гарантия на товар 4.55
  • Соответствие стандартам качества 4.54
  • Инновационные технологии 4.57
  • Хит продаж 4.55
  • Скорость морального устаревания 4.59
  • Энергоэффективность 4.94
  • Универсальность использования 4.52
  • Наличие дополнительных функций 4.52
  • Соотношение цена-качество 3.45
  • Практичность и удобство хранения 4.55
  • Стабильность работы в различных условиях 4.20
  • Возможность персонализации 4.02
  • Ликвидность 4.95
  • Индекс рекомендаций 3.55