Отзывы на "Bioinformatics for Glycobiology and Glycomics"

...
  • Рейтинг:
This book is the first to be dedicated to the bioinformatics of carbohydrates and glycoproteins. It provides an introduction to this emerging field of science both for the experimentalist working in glycobiology and glycomics, and also for the computer scientist looking for background information for the development of highly sophisticated algorithmic approaches. The book provides an overview of the state-of-the-art in the field, with reviews on databases, and the tools in use for analysis, interpretation, and prediction of the structures of complex carbohydrates, and demonstrates the value of bioinformatics for glycobiology. The availability of comprehensive databases and corresponding bioinformatics tools, to access and analyse the large amounts of experimental data relating to the structure of carbohydrates, will be a prerequisite for the success of the large-scale glycomics projects that aim to decipher new, so far unknown, biological functions of glycans. Efficient bioinformatics descriptions and tools can considerably enhance the efficiency of glycomics research, in terms of data quality, analysis and experimental costs. For a complete understanding of the molecular processes in which carbohydrates are involved, such as protein–carbohydrate interactions and the impact of glycosylation on protein function, knowledge of the 3D structure of the carbohydrate, the protein–carbohydrate complex, or the glycoprotein is often indispensable. This book provides a thorough introduction into methods used for conformational analysis of carbohydrates. Key features: Describes bioinformatic approaches to handle carbohydrate-active enzymes and glycosylation. Provides an overview on bioinformatics tools that facilitate analysis of carbohydrate structures. Gives introduction into molecular modelling of carbohydrate 3D structure and carbohydrates contained in the Protein Databank. Assumes only a basic knowledge of biology and bioinformatics.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.97
  • Рейтинг экспертов 4.67
  • Качество материалов 4.99
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.96
  • Ремонтопригодность 4.85
  • Эффективность выполнения своих функций 4.89
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.77
  • Внешний вид 4.56
  • Удобство в уходе и чистке 4.98
  • Экологическая безопасность 4.60
  • Гарантия на товар 4.99
  • Соответствие стандартам качества 4.76
  • Инновационные технологии 4.90
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.98
  • Энергоэффективность 4.86
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.90
  • Соотношение цена-качество 4.69
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.07
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.87
  • Индекс рекомендаций 4.99
2902 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Bioinformatics for Glycobiology and Glycomics».