Bread Matters: The sorry state of modern bread and a definitive guide to baking your own

...Нажми для увеличения фото
1 905 ₽Скидка: 13%

1 654 ₽

Товар в наличии
  Узнать о снижении стоимости
Отправим письмо при снижении стоимости.

Рекомендательный сервис

  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.96
  • Рейтинг экспертов 4.77
  • Качество материалов 4.98
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.87
  • Ремонтопригодность 4.08
  • Эффективность выполнения своих функций 4.09
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.67
  • Внешний вид 4.87
  • Удобство в уходе и чистке 4.80
  • Экологическая безопасность 4.70
  • Гарантия на товар 4.88
  • Соответствие стандартам качества 4.77
  • Инновационные технологии 4.80
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.90
  • Энергоэффективность 4.07
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.80
  • Соотношение цена-качество 4.78
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.06
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.07
  • Индекс рекомендаций 4.88
2134 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Bread Matters: The sorry state of modern bread and a definitive guide to baking your own» или его аналог из списка ниже.
Andrew Whitley, organic baker and founder of The Village Bakery, reveals the deplorable state into which modern supermarket bread has fallen, and the secrets behind making good, nutritious bread at home.All is not well in British baking. Commercial bread is laced with additives to make it look good and stay soft. It uses varieties of wheat that have been bred for high yield and baking performance with little concern for human nutrition. To rush it through the bakery at the lowest possible cost, it's dosed with four times as much yeast as before. Described as 'fresh' when it may have been frozen and re-heated, it's sold as a loss-leader at knock-down prices which undermine what little respect it may once have commanded.Even before the Atkins diet frightened people off, there was evidence of a massive growth of intolerance – to gluten, wheat and yeast in particular. Call it coincidence. Dismiss it as hypochondria if you will. But things have come to a pretty pass when people avoid their staple food – the staff of life – in droves.‘Bread Matters’ offers a solution. Revealing the madness behind this modern adulteration of our most basic food as only an insider can, organic baker Andrew Whitley, founder of The Village Bakery in Melmerby, shows why and how to make real bread at home. Unlike many bread book authors, he has baked for a living for over 25 years. His recipes are fool-proof because he explains what’s really going on, demystifying the science, sharing a practical baker’s craft. Using the skills he deploys on his popular courses, he guides and inspires beginners and seasoned bakers alike. And he brings good news to those who have had to abandon bread because of dietary sensitivity, showing how to bake tasty and nutritious food without yeast, wheat or gluten.
Информация о характеристиках, комплекте поставки, стране изготовления, внешнем виде и цвете товара носит справочный характер и взятая из открытых источников или размещена продавцом. Цена указана на дату: 09.05.2025 г. На текущий момент стоимость может отличаться. Предложение не является публичной офертой.
Эксперт: Аркадий И., E-commerce аналитик
Дата рецензии: 19 июня 2025 г.
Рекомендация к покупке положительная

Доставка покупки

    • В электронном виде;
    • Читать онлайн;
    • Скачать на компьютер или мобильные устройства.

Оплата заказа

    • Банковской картой;
    • электронными деньгами Яндекс-Деньги; WebMoney, Qiwi Кошелек, PayPal;
    • Наличными через терминалы;
    • Банковским переводом.
  • Наименование: ООО «ЛитРес»
  • ИНН: 7719571260

Рекомендуем аналогичные товары

Дополнительно из категории