Отзывы на "Extrusion-Cooking Techniques. Applications, Theory and Sustainability"

...
  • Рейтинг:
Offering an engineering perspective and the latest information on the application of this rapidly expanding technique, this practical book covers the technology, engineering, materials and products, as well as economic and ecological aspects. In addition to the theory, it also utilizes case studies that can easily be put into industrial practice. Each step of the process is discussed in terms of sustainability, and all data complies with the EU and FTA environmental regulations. Invaluable reading for food chemists and technologists, process engineers, chemists in industry, agricultural scientists, and chemical engineers. From the Contents: * Engineering Aspects of Extrusion * Raw Materials in the Production of Extrudates * Production of Breakfast Cereals, Snack Pellets, Baby Food and more * Extrusion Technique in Confectionery * Pet Food and Aquafeed * Extrusion-Cooking in Waste Management and Paper Pulp Processing * Thermoplastic Starch * Expanders * Process Automation * Scale-Up of Extrusion-Cooking in Single-Screw Extruders
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.97
  • Рейтинг экспертов 4.57
  • Качество материалов 4.92
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.25
  • Ремонтопригодность 4.83
  • Эффективность выполнения своих функций 4.89
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.77
  • Внешний вид 4.35
  • Удобство в уходе и чистке 4.28
  • Экологическая безопасность 4.50
  • Гарантия на товар 4.22
  • Соответствие стандартам качества 4.75
  • Инновационные технологии 4.20
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.98
  • Энергоэффективность 4.85
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.20
  • Соотношение цена-качество 4.52
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.07
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.87
  • Индекс рекомендаций 4.22
2880 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Extrusion-Cooking Techniques. Applications, Theory and Sustainability».