Отзывы на "Handbook of Drying for Dairy Products"

Handbook of Drying for Dairy Products
Handbook of Drying for Dairy Products
  • Рейтинг:
Handbook of Drying for Dairy Products is a complete guide to the field’s principles and applications, with an emphasis on best practices for the creation and preservation of dairy-based food ingredients. Details the techniques and results of drum drying, spray drying, freeze drying, spray-freeze drying, and hybrid drying Contains the most up-to-date research for optimizing the drying of dairy, as well as computer modelling options Addresses the effect of different drying techniques on the nutritional profile of dairy products Provides essential information for dairy science academics as well as technologists active in the dairy industry
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.98
  • Рейтинг экспертов 4.77
  • Качество материалов 4.93
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.37
  • Ремонтопригодность 4.80
  • Эффективность выполнения своих функций 4.89
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.87
  • Внешний вид 4.07
  • Удобство в уходе и чистке 4.38
  • Экологическая безопасность 4.70
  • Гарантия на товар 4.33
  • Соответствие стандартам качества 4.77
  • Инновационные технологии 4.30
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.98
  • Энергоэффективность 4.87
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.30
  • Соотношение цена-качество 4.73
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.08
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.87
  • Индекс рекомендаций 4.33
2851 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Handbook of Drying for Dairy Products».