Отзывы на "Hydrocolloids in Food Processing"

...
  • Рейтинг:
In Hydrocolloids in Food Processing, a group of the most experienced and impartial experts explains what stabilizers should be used and how they should be used, food product by food product. Numerous actual product formulations are packed into each chapter and the processing procedures to make these formulations are clearly described. Food manufacturers are shown how to accurately use food stabilizers to make the highest quality food products. Coverage includes all the practical details needed to ensure the most accurate QA standards and testing procedures for each hydrocolloid. Finally, Hydrocolloids in Food Processing explains how to navigate the often tricky area of dealing with hydrocolloid suppliers. An informative discussion of how hydrocolloid companies think and operate today is followed by precise strategies to ensure that the most mutually beneficial relationships can be obtained between specific customer types and appropriate types of suppliers.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.97
  • Рейтинг экспертов 4.57
  • Качество материалов 4.93
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.35
  • Ремонтопригодность 4.57
  • Эффективность выполнения своих функций 4.59
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.77
  • Внешний вид 4.75
  • Удобство в уходе и чистке 4.35
  • Экологическая безопасность 4.50
  • Гарантия на товар 4.33
  • Соответствие стандартам качества 4.75
  • Инновационные технологии 4.30
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.95
  • Энергоэффективность 4.55
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.30
  • Соотношение цена-качество 4.53
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.07
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.57
  • Индекс рекомендаций 4.33
2616 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Hydrocolloids in Food Processing».