Отзывы на "Improving Water and Nutrient-Use Efficiency in Food Production Systems"

...
  • Рейтинг:
Improving Water and Nutrient Use Efficiency in Food Production Systems provides professionals, students, and policy makers with an in-depth view of various aspects of water and nutrient us in crop production. The book covers topics related to global economic, political, and social issues related to food production and distribution, describes various strategies and mechanisms that increase water and nutrient use efficiency, and review te curren situation and potential improvements in major food-producing systems on each continent. The book also deals with problems experienced by developed countries separtaely from problems facing developing countries. Improving Water and Nutrient Use Efficiency emphasizes judicious water and nutrient management which is aimed at maximising water and nutrient utilisation in the agricultural landscape, and minimising undesirable nutrient losses to the environment.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.96
  • Рейтинг экспертов 4.57
  • Качество материалов 4.91
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.15
  • Ремонтопригодность 4.92
  • Эффективность выполнения своих функций 4.99
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.67
  • Внешний вид 4.25
  • Удобство в уходе и чистке 4.19
  • Экологическая безопасность 4.50
  • Гарантия на товар 4.11
  • Соответствие стандартам качества 4.75
  • Инновационные технологии 4.10
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.99
  • Энергоэффективность 4.95
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.10
  • Соотношение цена-качество 4.51
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.06
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.97
  • Индекс рекомендаций 4.11
2974 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Improving Water and Nutrient-Use Efficiency in Food Production Systems».