Lactic Acid Bacteria. Biodiversity and Taxonomy

...Нажми для увеличения фото
31 823 ₽Скидка: 21%

25 029 ₽

Товар в наличии
  Узнать о снижении стоимости
Отправим письмо при снижении стоимости.

Рекомендательный сервис

  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.97
  • Рейтинг экспертов 4.57
  • Качество материалов 4.94
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.45
  • Ремонтопригодность 4.77
  • Эффективность выполнения своих функций 4.79
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.77
  • Внешний вид 4.75
  • Удобство в уходе и чистке 4.47
  • Экологическая безопасность 4.50
  • Гарантия на товар 4.44
  • Соответствие стандартам качества 4.75
  • Инновационные технологии 4.40
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.97
  • Энергоэффективность 4.75
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.40
  • Соотношение цена-качество 4.54
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.07
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.77
  • Индекс рекомендаций 4.44
2803 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Lactic Acid Bacteria. Biodiversity and Taxonomy» или его аналог из списка ниже.
The lactic acid bacteria (LAB) are a group of related micro-organisms that are enormously important in the food and beverage industries. Generally regarded as safe for human consumption (and, in the case of probiotics, positively beneficial to human health), the LAB have been used for centuries, and continue to be used worldwide on an industrial scale, in food fermentation processes, including yoghurt, cheeses, fermented meats and vegetables, where they ferment carbohydrates in the foods, producing lactic acid and creating an environment unsuitable for food spoilage organisms and pathogens to survive. The shelf life of the product is thereby extended, but of course these foods are also enjoyed around the world for their organoleptic qualities. They are also important to the brewing and winemaking industries, where they are often undesirable intruders but can in specific cases have desirable benefits. The LAB are also used in producing silage and other agricultural animal feeds. Clinically, they can improve the digestive health of young animals, and also have human medical applications. This book provides a much-needed and comprehensive account of the current knowledge of the lactic acid bacteria, covering the taxonomy and relevant biochemistry, physiology and molecular biology of these scientifically and commercially important micro-organisms. It is directed to bringing together the current understanding concerning the organisms’ remarkable diversity within a seemingly rather constrained compass. The genera now identified as proper members of the LAB are treated in dedicated chapters, and the species properly recognized as members of each genus are listed with detailed descriptions of their principal characteristics. Each genus and species is described using a standardized format, and the relative importance of each species in food, agricultural and medical applications is assessed. In addition, certain other bacterial groups (such as Bifidobacterium) often associated with the LAB are given in-depth coverage. The book will also contribute to a better understanding and appreciation of the role of LAB in the various ecological ecosystems and niches that they occupy. In summary, this volume gathers together information designed to enable the organisms’ fullest industrial, nutritional and medical applications. Lactic Acid Bacteria: Biodiversity and Taxonomy is an essential reference for research scientists, biochemists and microbiologists working in the food and fermentation industries and in research institutions. Advanced students of food science and technology will also find it an indispensable guide to the subject.
Информация о характеристиках, комплекте поставки, стране изготовления, внешнем виде и цвете товара носит справочный характер и взятая из открытых источников или размещена продавцом. Цена указана на дату: 09.05.2025 г. На текущий момент стоимость может отличаться. Предложение не является публичной офертой.
Lactic Acid Bacteria. Biodiversity and Taxonomy продается в интернет-магазине ЛитРес
Эксперт: Сергей К., специалист по e-commerce
Дата рецензии: 4 июля 2025 года
Рекомендация к покупке положительная

Кредитный калькулятор

Планируете купить "Lactic Acid Bacteria. Biodiversity and Taxonomy" в кредит? Расширенный кредитный калькулятор поможет онлайн рассчитать ежемесячный платеж, начисленные проценты и сумму переплаты по потребительскому кредиту.

Доставка покупки

    • В электронном виде;
    • Читать онлайн;
    • Скачать на компьютер или мобильные устройства.

Оплата заказа

    • Банковской картой;
    • электронными деньгами Яндекс-Деньги; WebMoney, Qiwi Кошелек, PayPal;
    • Наличными через терминалы;
    • Банковским переводом.
  • Наименование: ООО «ЛитРес»
  • ИНН: 7719571260

Рекомендуем аналогичные товары

Дополнительно из категории