Отзывы на "Nondestructive Testing of Food Quality"

...
  • Рейтинг:
The expert contributors to Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets. Readers learn how the competencies of product knowledge, process understanding, instrumentation, principles of sensing, process control, and analytical methodology are required to turn an application into success. The broad-based coverage of topics addresses the most dominant sensor technologies keeping in mind the research initiatives advancing these technologies not only in food but also in the pharmaceutical sectors. Coverage includes: ultrasound, near infrared spectroscopy, mid-infrared spectroscopy, Raman spectroscopy, hyperspectral imaging systems, magnetic resonance imaging, electronic nose, z-nose, biosensors, microwave absorption, and nanoparticles and colloids as sensors.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.00
  • Рейтинг покупателей 4.07
  • Рейтинг экспертов 4.40
  • Качество материалов 4.00
  • Надежность 4.00
  • Простота в использовании 4.04
  • Ремонтопригодность 4.25
  • Эффективность выполнения своих функций 4.20
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.00
  • Безопасность для пользователя4.70
  • Внешний вид 4.54
  • Удобство в уходе и чистке 4.02
  • Экологическая безопасность 4.40
  • Гарантия на товар 4.00
  • Соответствие стандартам качества 4.04
  • Инновационные технологии 4.00
  • Хит продаж 4.00
  • Скорость морального устаревания 4.02
  • Энергоэффективность 4.24
  • Универсальность использования 4.09
  • Наличие дополнительных функций 4.00
  • Соотношение цена-качество 4.40
  • Практичность и удобство хранения 4.00
  • Стабильность работы в различных условиях 4.07
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.20
  • Индекс рекомендаций 4.00
2305 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Nondestructive Testing of Food Quality».