Отзывы на "Whittemore's Science and Practice of Pig Production"

Whittemore's Science and Practice of Pig Production
Whittemore's Science and Practice of Pig Production
  • Рейтинг:
The science and practice of pig production has changed rapidly over recent decades; new husbandry practices, new understandings of growth, reproduction and health, new appreciations of welfare and environmental impact, new nutritional approaches, and modern reproductive and genetic techniques have all come into being, together with the emergence of new health challenges. Now in its third edition, this long established reference book on the management, breeding, feeding, nutrition, health and welfare of pigs has been fully revised to provide clear and current information on both the practical and scientific aspects of the pig industry. With the help of a new panel of international experts and a senior editor, the overall structure now contains input from international centres across Europe and North America. This edition includes: Updated versions of existing chapters; Completely revised and new sections on: Pig meat and carcass quality, Reproduction, The maintenance of health, Nutritional value of protein and amino acids in feed stuffs, Value of fats and oils in pig diets, Product marketing, Environmental management, Simulation modelling; Input from international authorities; Many tables, diagrams, photographs and figures.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.00
  • Рейтинг покупателей 4.08
  • Рейтинг экспертов 4.30
  • Качество материалов 4.07
  • Надежность 4.00
  • Простота в использовании 4.73
  • Ремонтопригодность 4.62
  • Эффективность выполнения своих функций 4.60
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.00
  • Безопасность для пользователя4.80
  • Внешний вид 4.23
  • Удобство в уходе и чистке 4.76
  • Экологическая безопасность 4.30
  • Гарантия на товар 4.77
  • Соответствие стандартам качества 4.03
  • Инновационные технологии 4.70
  • Хит продаж 4.00
  • Скорость морального устаревания 4.06
  • Энергоэффективность 4.63
  • Универсальность использования 4.09
  • Наличие дополнительных функций 4.70
  • Соотношение цена-качество 4.37
  • Практичность и удобство хранения 4.00
  • Стабильность работы в различных условиях 4.08
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.60
  • Индекс рекомендаций 4.77
2664 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Whittemore's Science and Practice of Pig Production».