Отзывы на "Advanced Dairy Science and Technology"

Advanced Dairy Science and Technology
Advanced Dairy Science and Technology
  • Рейтинг:
This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors. Topics covered include: heat treatment, membrane processing, hygiene by design, application of HACCP, automation, safety and quality, modern laboratory practices and analysis, and environmental aspects. This book is an essential purchase for all dairy technologists worldwide, whether in academic research and teaching, or within food companies.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.00
  • Рейтинг покупателей 4.00
  • Рейтинг экспертов 4.30
  • Качество материалов 4.09
  • Надежность 4.00
  • Простота в использовании 4.93
  • Ремонтопригодность 4.73
  • Эффективность выполнения своих функций 4.70
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.00
  • Безопасность для пользователя4.00
  • Внешний вид 4.33
  • Удобство в уходе и чистке 4.97
  • Экологическая безопасность 4.30
  • Гарантия на товар 4.99
  • Соответствие стандартам качества 4.03
  • Инновационные технологии 4.90
  • Хит продаж 4.00
  • Скорость морального устаревания 4.07
  • Энергоэффективность 4.73
  • Универсальность использования 4.09
  • Наличие дополнительных функций 4.90
  • Соотношение цена-качество 4.39
  • Практичность и удобство хранения 4.00
  • Стабильность работы в различных условиях 4.00
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.70
  • Индекс рекомендаций 4.99
2778 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Advanced Dairy Science and Technology».