Отзывы на "Applications of Fluidization to Food Processing"

...
  • Рейтинг:
Fluidization is a technique that enables solid particles to take on some of the properties of a fluid. Despite being very widely used within the food processing industry, understanding of this important technique is often limited. Applications of Fluidization to Food Processing sets out the established theory of fluidization and relates this to food processing applications, particularly in: • Drying • Freezing • Mixing • Granulation • Fermentation This important and thorough book, written by Peter Smith, who has many years’ experience teaching and researching in food processing, is an essential tool and reference for food scientists and technologists, and engineers working within the food industry. Libraries, and research and development groups within all universities and research establishments where food science, food studies, food technology, physics and engineering are studied and taught should have copies of this useful book.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.00
  • Рейтинг покупателей 4.06
  • Рейтинг экспертов 4.30
  • Качество материалов 4.07
  • Надежность 4.00
  • Простота в использовании 4.73
  • Ремонтопригодность 4.46
  • Эффективность выполнения своих функций 4.40
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.00
  • Безопасность для пользователя4.60
  • Внешний вид 4.63
  • Удобство в уходе и чистке 4.74
  • Экологическая безопасность 4.30
  • Гарантия на товар 4.77
  • Соответствие стандартам качества 4.03
  • Инновационные технологии 4.70
  • Хит продаж 4.00
  • Скорость морального устаревания 4.04
  • Энергоэффективность 4.43
  • Универсальность использования 4.09
  • Наличие дополнительных функций 4.70
  • Соотношение цена-качество 4.37
  • Практичность и удобство хранения 4.00
  • Стабильность работы в различных условиях 4.06
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.40
  • Индекс рекомендаций 4.77
2515 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Applications of Fluidization to Food Processing».