Handbook of Enology, Volume 2

...

20 671 ₽

Товар в наличии
Ещё от "ЛитРес":
  Узнать о снижении стоимости
Отправим письмо при снижении стоимости.

Рекомендательный сервис

  • Общий рейтинг 4.05
  • Рейтинг покупателей 4.57
  • Рейтинг экспертов 4.30
  • Качество материалов 4.55
  • Надежность 4.00
  • Простота в использовании 4.53
  • Ремонтопригодность 4.43
  • Эффективность выполнения своих функций 4.45
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.05
  • Безопасность для пользователя4.70
  • Внешний вид 4.33
  • Удобство в уходе и чистке 4.54
  • Экологическая безопасность 4.30
  • Гарантия на товар 4.55
  • Соответствие стандартам качества 4.03
  • Инновационные технологии 4.50
  • Хит продаж 4.05
  • Скорость морального устаревания 4.54
  • Энергоэффективность 4.43
  • Универсальность использования 4.59
  • Наличие дополнительных функций 4.50
  • Соотношение цена-качество 4.35
  • Практичность и удобство хранения 4.50
  • Стабильность работы в различных условиях 4.07
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.40
  • Индекс рекомендаций 4.55
2481 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Handbook of Enology, Volume 2» или его аналог из списка ниже.
As an applied science, Enology is a collection of knowledge from the fundamental sciences including chemistry, biochemistry, microbiology, bioengineering, psychophysics, cognitive psychology, etc., and nourished by empirical observations. The approach used in the Handbook of Enology is thus the same. It aims to provide practitioners, winemakers, technicians and enology students with foundational knowledge and the most recent research results. This knowledge can be used to contribute to a better definition of the quality of grapes and wine, a greater understanding of chemical and microbiological parameters, with the aim of ensuring satisfactory fermentations and predicting the evolution of wines, and better mastery of wine stabilization processes. As a result, the purpose of this publication is to guide readers in their thought processes with a view to preserving and optimizing the identity and taste of wine and its aging potential. This third English edition of The Handbook of Enology , is an enhanced translation from the 7th French 2017 edition, and is published as a two-volume set describing aspects of winemaking using a detailed, scientific approach. The authors, who are highly-respected enologists, examine winemaking processes, theorizing what constitutes a perfect technique and the proper combination of components necessary to produce a quality vintage. They also illustrate methodologies of common problems, revealing the mechanism behind the disorder, thus enabling a diagnosis and solution. Volume 2: The Chemistry of Wine and Stabilization and Treatments looks at the wine itself in two parts. Part One analyzes the chemical makeup of wine, including organic acids, alcoholic, volatile and phenolic compounds, carbohydrates, and aromas. Part Two describes the procedures necessary to achieve a perfect wine: the clarification processes of fining, filtering and centrifuging, stabilization, and aging. Coverage includes: Wine chemistry; Organic acids; Alcohols and other volatile products; Carbohydrates; Dry extract and mineral matter; Nitrogen substances; Phenolic compounds; The aroma of grape varieties; The chemical nature, origin and consequences of the main organoleptic defects; Stabilization and treatment of wines; The chemical nature, origin and consequences of the main organoleptic defects; The concept of clarity and colloidal phenomena; Clarification and stabilization treatments; Clarification of wines by filtration and centrifugation; The stabilization of wines by physical processes; The aging of wines in vats and in barrels and aging phenomena. The target audience includes advanced viticulture and enology students, professors and researchers, and practicing grape growers and vintners.
Информация о характеристиках, комплекте поставки, стране изготовления, внешнем виде и цвете товара носит справочный характер и взятая из открытых источников или размещена продавцом. Цена указана на дату: 09.05.2025 г. На текущий момент стоимость может отличаться. Предложение не является публичной офертой.
Handbook of Enology, Volume 2 продается в интернет-магазине ЛитРес
Эксперт: Аркадий И., E-commerce аналитик
Дата рецензии: 16 июля 2025 года
Рекомендация к покупке положительная

Кредитный калькулятор

Планируете купить "Handbook of Enology, Volume 2" в кредит? Расширенный кредитный калькулятор поможет онлайн рассчитать ежемесячный платеж, начисленные проценты и сумму переплаты по потребительскому кредиту.

Отзывы о товаре

Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Добавить отзыв

Доставка покупки

    • В электронном виде;
    • Читать онлайн;
    • Скачать на компьютер или мобильные устройства.

Оплата заказа

    • Банковской картой;
    • электронными деньгами Яндекс-Деньги; WebMoney, Qiwi Кошелек, PayPal;
    • Наличными через терминалы;
    • Банковским переводом.
  • Наименование: ООО «ЛитРес»
  • ИНН: 7719571260

Рекомендуем аналогичные товары

Дополнительно из категории