Отзывы на "Handbook of Food Science and Technology 2"

Handbook of Food Science and Technology 2
Handbook of Food Science and Technology 2
  • Рейтинг:
This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also accessible for people interested in the different aspects concerning raw material stabilisation and transformation in food products. It is an updated and translated version of the book «Science des aliments» published in 2006 by Lavoisier. “Science des aliments” is a general and introductory food science and technology handbook, based on the authors’ Masters and PhD courses and research experiences. The book is concise, pedagogical and informative and contains numerous illustrations (approximately 500 original figures and tables). In three volumes), it summarizes the main knowledge required for working in food industries as scientists, technical managers or qualified operators. It will also be helpful for the formation of students in food science and biotechnologies (bachelor’s and master’s degree).
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.90
  • Рейтинг экспертов 4.77
  • Качество материалов 4.96
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.67
  • Ремонтопригодность 4.63
  • Эффективность выполнения своих функций 4.69
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.07
  • Внешний вид 4.37
  • Удобство в уходе и чистке 4.66
  • Экологическая безопасность 4.70
  • Гарантия на товар 4.66
  • Соответствие стандартам качества 4.77
  • Инновационные технологии 4.60
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.96
  • Энергоэффективность 4.67
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.60
  • Соотношение цена-качество 4.76
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.00
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.67
  • Индекс рекомендаций 4.66
2673 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Handbook of Food Science and Technology 2».