Отзывы на "Handbook of Poultry Science and Technology, Secondary Processing"

...
  • Рейтинг:
A comprehensive reference for the poultry industry—Volume 2 describes poultry processing from raw meat to final retail products With an unparalleled level of coverage, the Handbook of Poultry Science and Technology provides an up-to-date and comprehensive reference on poultry processing. Volume 2: Secondary Processing covers processing poultry from raw meat to uncooked, cooked or semi-cooked retail products. It includes the scientific, technical, and engineering principles of poultry processing, methods and product categories, product manufacturing and attributes, and sanitation and safety. Volume 2: Secondary Processing is divided into seven parts: Secondary processing of poultry products—an overview Methods in processing poultry products—includes emulsions and gelations; breading and battering; mechanical deboning; marination, cooking, and curing; and non-meat ingredients Product manufacturing—includes canned poultry meat, turkey bacon and sausage, breaded product (nuggets), paste product (p?t?), poultry ham, luncheon meat, processed functional egg products, and special dietary products for the elderly, the ill, children, and infants Product quality and sensory attributes—includes texture and tenderness, protein and poultry meat quality, flavors, color, handling refrigerated poultry, and more Engineering principles, operations, and equipment—includes processing equipment, thermal processing, packaging, and more Contaminants, pathogens, analysis, and quality assurance—includes microbial ecology and spoilage in poultry and poultry products; campylobacter; microbiology of ready-to-eat poultry products; and chemical and microbial analysis Safety systems in the United States—includes U.S. sanitation requirements, HACCP, U.S. enforcement tools and mechanisms
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.00
  • Рейтинг покупателей 4.07
  • Рейтинг экспертов 4.30
  • Качество материалов 4.09
  • Надежность 4.00
  • Простота в использовании 4.93
  • Ремонтопригодность 4.87
  • Эффективность выполнения своих функций 4.80
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.00
  • Безопасность для пользователя4.70
  • Внешний вид 4.73
  • Удобство в уходе и чистке 4.98
  • Экологическая безопасность 4.30
  • Гарантия на товар 4.99
  • Соответствие стандартам качества 4.03
  • Инновационные технологии 4.90
  • Хит продаж 4.00
  • Скорость морального устаревания 4.08
  • Энергоэффективность 4.83
  • Универсальность использования 4.09
  • Наличие дополнительных функций 4.90
  • Соотношение цена-качество 4.39
  • Практичность и удобство хранения 4.00
  • Стабильность работы в различных условиях 4.07
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.80
  • Индекс рекомендаций 4.99
2915 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Handbook of Poultry Science and Technology, Secondary Processing».