Microstructure of Dairy Products

...Нажми для увеличения фото
20 556 ₽Скидка: 21%

16 168 ₽

Товар в наличии
  Узнать о снижении стоимости
Отправим письмо при снижении стоимости.

Рекомендательный сервис

  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.96
  • Рейтинг экспертов 4.57
  • Качество материалов 4.96
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.65
  • Ремонтопригодность 4.73
  • Эффективность выполнения своих функций 4.79
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.67
  • Внешний вид 4.35
  • Удобство в уходе и чистке 4.67
  • Экологическая безопасность 4.50
  • Гарантия на товар 4.66
  • Соответствие стандартам качества 4.75
  • Инновационные технологии 4.60
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.97
  • Энергоэффективность 4.75
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.60
  • Соотношение цена-качество 4.56
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.06
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.77
  • Индекс рекомендаций 4.66
2785 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Microstructure of Dairy Products» или его аналог из списка ниже.
Provides the most recent developments in microscopy techniques and types of analysis used to study the microstructure of dairy products This comprehensive and timely text focuses on the microstructure analyses of dairy products as well as on detailed microstructural aspects of them. Featuring contributions from a global team of experts, it offers great insight into the understanding of different phenomena that relate to the functional and biochemical changes during processing and subsequent storage. Structured into two parts, Microstructure of Dairy Products begins with an overview of microscopy techniques and software used for microstructural analyses. It discusses, in detail, different types of the following techniques, such as: light microscopy (including bright field, polarized, and confocal scanning laser microscopy) and electron microscopy (mainly scanning and transmission electron microscopy). The description of these techniques also includes the staining procedures and sample preparation methods developed. Emerging microscopy techniques are also covered, reflecting the latest advances in this field. Part 2 of the book focuses on the microstructure of various dairy foods, dividing each into sections related to the microstructure of milk, cheeses, yogurts, powders, and fat products, ice cream and frozen dairy desserts, dairy powders and selected traditional Indian dairy products. In addition, there is a review of the localization of microorganism within the microstructure of various dairy products. The last chapter discusses the challenges and future trends of the microstructure of dairy products. Presents complete coverage of the latest developments in dairy product microscopy techniques Details the use of microscopy techniques in structural analysis An essential purchase for companies, researchers, and other professionals in the dairy sector Microstructure of Dairy Products is an excellent resource for food scientists, technologists, and chemists—and physicists, rheologists, and microscopists—who deal in dairy products.
Информация о характеристиках, комплекте поставки, стране изготовления, внешнем виде и цвете товара носит справочный характер и взятая из открытых источников или размещена продавцом. Цена указана на дату: 09.05.2025 г. На текущий момент стоимость может отличаться. Предложение не является публичной офертой.
Эксперт: Аркадий И., E-commerce аналитик
Дата рецензии: 20 июня 2025 г.
Рекомендация к покупке положительная

Кредитный калькулятор

Планируете купить "Microstructure of Dairy Products" в кредит? Расширенный кредитный калькулятор поможет онлайн рассчитать ежемесячный платеж, начисленные проценты и сумму переплаты по потребительскому кредиту.

Доставка покупки

    • В электронном виде;
    • Читать онлайн;
    • Скачать на компьютер или мобильные устройства.

Оплата заказа

    • Банковской картой;
    • электронными деньгами Яндекс-Деньги; WebMoney, Qiwi Кошелек, PayPal;
    • Наличными через терминалы;
    • Банковским переводом.
  • Наименование: ООО «ЛитРес»
  • ИНН: 7719571260

Рекомендуем аналогичные товары

Дополнительно из категории