Отзывы на "Principles and Applications of Fermentation Technology"

...
  • Рейтинг:
About the book The book covers all aspects of fermentation technology such as principles, reaction kinetics, scaling up of processes, and applications. The 20 chapters written by subject matter experts are divided into two parts: Principles and Applications. In the first part subjects covered include: • Modelling and kinetics of fermentation technology; • Sterilization techniques used in fermentation processes; • Design and types of bioreactors used in fermentation technology. • Recent advances and future prospect of fermentation technology, The second part subjects covered incude: • Lactic acid and ethanol production using fermentation technology; • Various industrial value-added product biosynthesis using fermentation technology; • Microbial cyp450 production and its industrial application; • Polyunsaturated fatty acid production through solid state fermentation; • Application of oleaginous yeast for lignocellulosic biomass based single cell oil production; • Utilization of micro-algal biomass for bioethanol production; • Poly-lactide production from lactic acid through fermentation technology; • Bacterial cellulose and its potential impact on industrial applications.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.96
  • Рейтинг экспертов 4.57
  • Качество материалов 4.96
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.65
  • Ремонтопригодность 4.98
  • Эффективность выполнения своих функций 4.99
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.67
  • Внешний вид 4.85
  • Удобство в уходе и чистке 4.69
  • Экологическая безопасность 4.50
  • Гарантия на товар 4.66
  • Соответствие стандартам качества 4.75
  • Инновационные технологии 4.60
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.99
  • Энергоэффективность 4.95
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.60
  • Соотношение цена-качество 4.56
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.06
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.97
  • Индекс рекомендаций 4.66
3031 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Principles and Applications of Fermentation Technology».