Отзывы на "Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation"

...
  • Рейтинг:
Spray drying is a well-established method for transforming liquid materials into dry powder form. Widely used in the food and pharmaceutical industries, this technology produces high quality powders with low moisture content, resulting in a wide range of shelf stable food and other biologically significant products. Encapsulation technology for bioactive compounds has gained momentum in the last few decades and a series of valuable food compounds, namely flavours, carotenoids and microbial cells have been successfully encapsulated using spray drying. Spray Drying Technique for Food Ingredient Encapsulation provides an insight into the engineering aspects of the spray drying process in relation to the encapsulation of food ingredients, choice of wall materials, and an overview of the various food ingredients encapsulated using spray drying. The book also throws light upon the recent advancements in the field of encapsulation by spray drying, i.e., nanospray dryers for production of nanocapsules and computational fluid dynamics (CFD) modeling. Addressing the basics of the technology and its applications, the book will be a reference for scientists, engineers and product developers in the industry.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.97
  • Рейтинг экспертов 4.77
  • Качество материалов 4.94
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.47
  • Ремонтопригодность 4.81
  • Эффективность выполнения своих функций 4.89
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.77
  • Внешний вид 4.17
  • Удобство в уходе и чистке 4.48
  • Экологическая безопасность 4.70
  • Гарантия на товар 4.44
  • Соответствие стандартам качества 4.77
  • Инновационные технологии 4.40
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.98
  • Энергоэффективность 4.87
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.40
  • Соотношение цена-качество 4.74
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.07
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.87
  • Индекс рекомендаций 4.44
2850 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation».