The Science of Meat Quality

...Нажми для увеличения фото
26 271 ₽Скидка: 21%

20 663 ₽

Товар в наличии
  Узнать о снижении стоимости
Отправим письмо при снижении стоимости.

Рекомендательный сервис

  • Общий рейтинг 4.79
  • Рейтинг покупателей 4.97
  • Рейтинг экспертов 4.57
  • Качество материалов 4.92
  • Надежность 4.77
  • Простота в использовании 4.25
  • Ремонтопригодность 4.19
  • Эффективность выполнения своих функций 4.19
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.79
  • Безопасность для пользователя4.77
  • Внешний вид 4.95
  • Удобство в уходе и чистке 4.21
  • Экологическая безопасность 4.50
  • Гарантия на товар 4.22
  • Соответствие стандартам качества 4.75
  • Инновационные технологии 4.20
  • Хит продаж 4.79
  • Скорость морального устаревания 4.91
  • Энергоэффективность 4.15
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.20
  • Соотношение цена-качество 4.52
  • Практичность и удобство хранения 4.97
  • Стабильность работы в различных условиях 4.07
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.17
  • Индекс рекомендаций 4.22
2236 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «The Science of Meat Quality» или его аналог из списка ниже.
Meat has been a long sought after source of nutrients in human diets. Its nutrient-dense composition of protein, fats, vitamins and minerals makes it an integral part to healthy and balanced diets. As demand for meat continues to increase globally, a better understanding of efficiently producing quality meat products is becoming increasingly important. The Science of Meat Quality provides comprehensive coverage of meat quality from the biological basis of muscle development to end-product-use topics such as preparation and sensory analysis. The Science of Meat Quality explores the basis of meat quality long before it hits grocery store shelves. The book opens with a look at cellular muscle tissue development, metabolism and physiology. Subsequent chapters look at topics surrounding the development of tenderness, water-holding capacity, lipid oxidation and color in meat products. The final chapters discuss producing a good-tasting end product from preparing meat to preventing food-borne illness. Each chapter contains not only the theory behind that topic, but also detailed lab methodologies for measuring each meat quality trait. The Science of Meat Quality is an essential resource and reference for animal scientists, meat scientists, food scientists, and food industry personnel. Meat has been a long sought after source of nutrients in human diets. Its nutrient-dense composition of protein, fats, vitamins and minerals makes it an integral part to healthy and balanced diets. As demand for meat continues to increase globally, a better understanding of efficiently producing quality meat products is becoming increasingly important. The Science of Meat Quality provides comprehensive coverage of meat quality from the biological basis of muscle development to end-product-use topics such as preparation and sensory analysis. The Science of Meat Quality explores the basis of meat quality long before it hits grocery store shelves. The book opens with a look at cellular muscle tissue development, metabolism and physiology. Subsequent chapters look at topics surrounding the development of tenderness, water-holding capacity, lipid oxidation and color in meat products. The final chapters discuss producing a good-tasting end product from preparing meat to preventing food-borne illness. Each chapter contains not only the theory behind that topic, but also detailed lab methodologies for measuring each meat quality trait. The Science of Meat Quality is an essential resource and reference for animal scientists, meat scientists, food scientists, and food industry personnel.
Информация о характеристиках, комплекте поставки, стране изготовления, внешнем виде и цвете товара носит справочный характер и взятая из открытых источников или размещена продавцом. Цена указана на дату: 09.05.2025 г. На текущий момент стоимость может отличаться. Предложение не является публичной офертой.
The Science of Meat Quality продается в интернет-магазине ЛитРес
Эксперт: Сергей К., специалист по e-commerce
Дата рецензии: 17 июля 2025 года
Рекомендация к покупке положительная

Кредитный калькулятор

Планируете купить "The Science of Meat Quality" в кредит? Расширенный кредитный калькулятор поможет онлайн рассчитать ежемесячный платеж, начисленные проценты и сумму переплаты по потребительскому кредиту.

Доставка покупки

    • В электронном виде;
    • Читать онлайн;
    • Скачать на компьютер или мобильные устройства.

Оплата заказа

    • Банковской картой;
    • электронными деньгами Яндекс-Деньги; WebMoney, Qiwi Кошелек, PayPal;
    • Наличными через терминалы;
    • Банковским переводом.
  • Наименование: ООО «ЛитРес»
  • ИНН: 7719571260

Рекомендуем аналогичные товары

Дополнительно из категории