Отзывы на "The Science of Cookery and the Art of Eating Well"

The Science of Cookery and the Art of Eating Well
The Science of Cookery and the Art of Eating Well
  • Рейтинг:
The Science of Cookery and the Art of Eating Well is a philosophical and historical reflection on food and dining in human culture. It includes discussions of the nature of the first meals as found in Greek literature and the philosophy of history of Giambattista Vico, the Roman cookbook of Apicius (the first known cookbook), the cookbook of Artusi (the seminal cookbook of Italian cooking), Brillat-Savarin’s Physiology of Taste, Plutarch’s “Dinner of the Seven Wise Men,” and Athenaeus’ work on the Learned Banqueters (the Deipnosophists). These discussions are joined with contemporary observations on the importance of the traditions of home cooking and dining with friends as essential to the promotion of human well-being.
Спасибо Ваш отзыв будет опубликован после проверки модераторами.
Написать отзыв
  • Общий рейтинг 4.99
  • Рейтинг покупателей 4.92
  • Рейтинг экспертов 4.59
  • Качество материалов 4.95
  • Надежность 4.99
  • Простота в использовании 4.55
  • Ремонтопригодность 4.60
  • Эффективность выполнения своих функций 4.69
  • Коэффициент удивления "Вау!" 4.99
  • Безопасность для пользователя4.29
  • Внешний вид 4.05
  • Удобство в уходе и чистке 4.56
  • Экологическая безопасность 4.50
  • Гарантия на товар 4.55
  • Соответствие стандартам качества 4.95
  • Инновационные технологии 4.50
  • Хит продаж 4.99
  • Скорость морального устаревания 4.96
  • Энергоэффективность 4.65
  • Универсальность использования 4.99
  • Наличие дополнительных функций 4.50
  • Соотношение цена-качество 4.55
  • Практичность и удобство хранения 4.99
  • Стабильность работы в различных условиях 4.02
  • Возможность персонализации 4.09
  • Ликвидность 4.69
  • Индекс рекомендаций 4.55
2645 покупателей и эксперты портала 1ya.ru рекомендуют к покупке товар «The Science of Cookery and the Art of Eating Well».